2011-10-08

Lördagen den 8/10-2011

Sedan i eftermiddags har jag faktiskt orkat vara uppe och socialiserat mig lite grand med familjen på övervåningen. Jag, min Vp, barnen och barnens mormor från Rotorua (hon kom hit runt fyra-tiden) har precis ätit middag framför Tv:n. Gissa vad vi tittade på? Det vankades rugby match Irland vs. Walez. Tydligen är det inte bara de Nya Zeeländska männen som är galna i Rugby utan också kvinnor och mormödrar.

Just det, jag får inte glömma att berätta att jag idag kört min lilla automat-bil (eller vad tusan kallar man det?) för första gången. På vänster sida och allting. Det gick bra, vi lever ännu, min Vp och jag.
Min Vp varnade mig också för att folk kan tuta och slänga lite fuck-you-fingrar både hit och dit - det är inte ovanligt och ingenting som man skall bli förskräckt över. Är det kanske så att de annars så vänliga Kiwisarna använder sina fuck-you-fingrar i trafiken som ett sätt att ventilera sin ilska när de fått nog av att vara älskvärda? Who knows?

Dessutom bestämde sig tvillingtjejerna för att pyssla om mig litegrand efter att ha konstaterat att jag fortfarande är för sjuk för att hoppa studsmatta eller agera häst i någon av deras vilda lekar. Så, de bestämde sig för att borsta mitt hår med sina barbieborstar, det var faktiskt inte så illa att bli lite bortskämd så här på lördagskvällen. Och nu tänkte jag gå och ta en dusch och snygga till mig lite. Imorgon vill jag gärna kunna hålla med tjejerna när dem säger att mitt hår "looks beautiful", haha...

Kramar!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar